Spotify    iTunes    YouTube    Facebook    Insta

_______

Februar 2023 samlede jeg min første guitar op, den jeg havde fået til jul af min mor, og begyndte at plimre løs.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville elske at spille på den. Men at jeg ville blive så grebet af at skrive min egen musik, havde jeg ingen anelse om.

Mit navn er Jens Christian Haar og Morgenrøde er mit lille solo-univers hvor jeg udfolder min kreativitet med musikken — præcis som jeg lyster uden at stå til ansvar for andres interesser. Alt er skrevet, indspillet, produceret og udgivet af mig selv. Aldeles egocentrisk!

Kan godt lide at tænke på mig selv som en selvlært kreativ pedel, der roder lidt med det hele (inklusiv coverfotos og musikvideoer). En altmuligmand. Ingen specialist.

Jeg har ikke den store baggrund indenfor musikken — omend jeg altid har elsket musik. Lavede da også, i tidernes morgen, et par festivaler fra bunden i fællesskab med gode venner og bekendte. Til daglig er jeg moderne familiefar, med delebørn og det hele, og plejer nøjsomt min karriere indenfor ledelse, læring og Lean. Er uddannet Cand. Phil. i filosofi og psykologi, har senere videreuddannet mig indefor ledelse og Lean, og denne baggrund stråler nok igennem i små glimt i musikken.

Lyt til et interview lavet af SkagaFM — Lyden af Vendsyssel på følgende link:

Interview med Morgenrøde, Lyden af Vendsyssel


Kontakt:
 
morgenrde(a)gmail.com

 
Følg mig
:

Facebook

Instagram

Tik Tok

YouTube